Jag har något nytt att fira igen!

Att vara författare innebär att jag i princip ALLTID går och väntar med spänning på ett viktigt mailsvar från någon. Ett mailsvar som gör enorm skillnad. Jag går ständigt omkring och väntar på ett ja eller ett nej någonstans ifrån, och jag jobbar aktivt för att alltid ha ett sådant mailsvar att vänta på. Det kan gälla ett nytt inskickat manus, det kan gälla att försöka få ut en befintlig bok i ett helt annat format, det kan gälla olika typer av samarbeten, det kan gälla helt nya tankebanor. Vissa mail är enormt genomtänkta, medan vissa är väldigt spontana.

När jag har fått svar på det jag väntade på skickar jag ut ett annat mail till någon helt annan.

Att ha förmånen att jobba som jag gör ska vara roligt, men då måste man också fokusera på rätt saker. Därför försöker jag fokusera på att snabbt gå vidare från mina nej och istället fira mina ja.

Den här bilden på mig har Chatrin Carlsson tagit. Det är min firarbild!

Och eftersom den kom upp i detta inlägg innebär det att jag faktiskt har något nytt att fira nu!!!

Exakt vad det gäller kan jag inte berätta än, men som ni vet kommer jag förstås att skriva mer om detta längre fram här på bloggen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s