Tre dagar kvar till ljudbokssläpp för Och allt blir återfött.

Att vara författare är aldrig någonsin tråkigt. Det kan vara skrämmande ibland, kännas jobbigt och väldigt motigt ibland, men aldrig någonsin tråkigt.

Att släppa en pappersbok är en sak, och att släppa en ljudbok är något helt annat.

En ljudbok går att följa på ett helt annat sätt.

På Storytel-appen kan jag exempelvis se att båda mina ljudböcker Våroffer och Den blomstertid nu kommer just nu har samma betyg: 3,9 på Storytel!

Jag kan också se att Den blomstertid nu kommer har 37 satta betyg på Storytel på drygt en månad, vilket är ganska stor skillnad mot Våroffer som hade över 1000 betygsättningar på samma tid.

Jag undrar hur många som har lyssnat. Den siffran kan jag inte se. Väldigt många lyssnar ju utan att sätta betyg.

Så här står det om Den blomstertid nu kommer:

Om tre dagar (den 22 juli) släpps del 2 i Blomstertid-serien Och allt blir återfött som ljudbok.

Jag undrar så hur det kommer att bli för den: Vad den får för betyg och hur lyssnarna väljer att beskriva den boken … Som pappersbok har den fått jättefin respons, men hur kommer den att gå som ljudbok?

Så här har Agnetha Lundebring Jönsson beskrivit boken i sin recension:

”Fyra unga kvinnor med olika bakgrunder som på olika sätt försöker att återerövra sina liv. Genom droger, och förtvivlan samt sökandet efter kärleken har format kvinnorna där de på något sätt försöker finna tillit och hopp till de vuxna som inte finns kvar. Tiden måste läka deras sår. Läste den första delen och debuten Den blomstertid nu kommer och nu den fristående delen Och allt blir återfött.
Denna del är så gripande och jag kan nästan ta på deras känslor, så fantastisk skriven med ett djup och smärta som kan ta andan ur en men samtidigt inge ett hopp. Beskrivningen av alla karaktärer gör det lätt att ta dem till sig och man vill så gärna skydda dem från deras smärta. Vet knappt hur jag ska kunna uttrycka mig då den är så berörande, tror att jag dog en smula av slutet. Jag säger helt enkelt LÄS böckerna för de är helt galet bra. Går inte att sluta läsa, för den är så laddad av känslor.
Maria Richardsson har en fantastisk förmåga att uttrycka sig i skrift och det blir en känslosam lässtund men ack så bra på alla vis. Tveka inte att läsa dem för de förtjänar att läsas.
Mitt betyg blir fem 🥀🥀🥀🥀🥀 av fem möjliga
Tack för jag fick läsa din bok.” Agnetha Lundebring Jönsson

Här hittar du hennes instagraminlägg: https://www.instagram.com/p/B8LpI1SJsdJ/

Här kan du läsa mer om ljudboken: https://www.storytel.com/se/sv/books/1703013-Och-allt-blir-%C3%A5terf%C3%B6tt

Här ser du mina två böcker i Blomstertid-serien. Överst som pappersböcker, utgivna på Lindskog Förlag och till vänster som ljudböcker, utgivna på Word Audio Publishing.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s