Kolla in ”Författarfönstret” på Skövde Kulturhus YouTube-kanal.

Synlighet som författare är viktigt, kanske allra mest i lokala sammanhang. Och bra samarbete med biblioteken runtomkring är förstås ett plus.

Jag har tidigare haft bokrelease både för Den blomstertid nu kommer och Och allt blir återfött på Skövde Stadsbibliotek, och jag är mycket nöjd med båda tillställningarna.

Biblioteket marknadsförde i sina kanaler och jag marknadsförde i mina = Bra samarbete!

Foto: C. Carlsson / O. Hendberg

Jag fick en förfrågan såhär i Coronatider från just Skövde Stadsbibliotek om jag skulle kunna tänka mig att skicka en hälsning till deras låntagare samt berätta lite om mina böcker, framförallt Våroffer, eftersom det är min senast släppta bok.

Såklart jag ville det!

Här är resultatet:

Filmen finns utlagd på Skövde Kulturhus YouTube-kanal, under rubriken Författarfönstret. Där kan man också se liknande filmer med författarna Marianne Gunve (en av mina gästbloggare, och en personlig vän) samt författaren Kerstin Lundgren.

På den här kanalen läggs det ut olika saker som rör Skövde Kulturhus, här finns bland annat en konsert med bandet Browsing Collection och del 1 i serien Magnus i Magasinet. (Magnus är bibliotekarie på Skövde Stadsbibliotek.)

Här hittar du kanalen: https://www.youtube.com/channel/UCwv_6SlJZ3tP2Zk3wTuExvA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s