Snart hamnar en av mina låtar på Spotify!

Ni som följer mig här på bloggen vet förmodligen att jag är författare till fyra böcker, varav tre är utgivna och den fjärde är färdigskriven men ännu inte utgiven.

Men jag är också textförfattare.

Jag har gillat att skriva låttexter lika länge som jag har gillat att skriva böcker, för mig är det bara ett annat sätt att författa på helt enkelt. Och det känns lika naturligt för mig som att jag skriver mina böcker i två olika genrer.

När jag skriver en bok är min dröm att få den utgiven på ett traditionellt förlag, vilket jag har lyckats med när det gäller alla mina fyra böcker. (Den fjärde, ännu outgivna boken har ett påskrivet kontrakt.)

Vad är då drömmen för mig när jag skriver låttexter?

Drömmen för mig är att få till färdiga låtar, det vill säga att jag får höra låten spelas live eller att låten blir studioinspelad. Flera av mina låtar har tidigare blivit studioinspelade och framförda live, men mig veterligen har jag aldrig haft någon låt på Spotify. Förrän nu, snart …

Den 26 juni släpps nämligen They tell me med My Sweetest Punch på Spotify och andra digitala plattformar. They tell me är förstasingel från bandets kommande album!

My Sweetest Punch

Och They tell me har jag skrivit texten till så det känns så häftigt!!!

Min familj bävar redan eftersom de inser att den låten förmodligen kommer att spelas varje dag hemma framöver sedan. 😉

Jag har tidigare hört låten live och jag har också hört den färdiga studioinspelningen, och jag tycker den är gööörbra!

Min förhoppning är att så många som möjligt av er som läser detta ska vilja lyssna på låten när den släpps!

Musiken till They tell me är skriven av Rickard Linde och Rickard Linde är sångare i My Sweetest Punch.

Jag och Rickard har ett pågående samarbete och förhoppningen är att det samarbetet kommer att resultera i många fler studioinspelningar, men saker och ting tar ju tid. Well, som författare är jag van vid att saker tar sin tid, så den biten har jag ju förstås inga problem med. Och som författare är jag också van vid att vägen fram kan innebära refuseringar, så den biten har jag heller inga problem med.

Jag och Rickard har samma mål: Att skapa så bra låtar som möjligt!

Kolla in videon nedanför med Rickard när han berättar sin story om hur They tell me kom till:

https://www.facebook.com/mysweetestpunch/videos/706441816589610/

Här kan du läsa mer om mig och mina låttexter:

https://mariasforfattarblogg.com/mina-lattexter/

My Sweetest Punch har redan en massa låtar på Spotify om du vill lyssna, och vill du ha koll på bandets uppdateringar så gå in och gilla My Sweetest Punch på deras Facebooksida.

En tanke på “Snart hamnar en av mina låtar på Spotify!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s