Nu har Våroffer 1.800 satta betyg på Storytel!

YES!

Nu har Våroffer 1.800 satta betyg på Storytel. Och det är förstås väldigt många fler än så som har lyssnat. Fortfarande har jag det fina betyget 3,9.

En ljudbok kan man följa på ett helt annat sätt än en pappersbok, man blir nästan lite beroende av att gå in och kolla av statistiken… För det är klart att det har stor betydelse för mig hur statistiken ser ut.

Det är en härlig men samtidigt märklig känsla att så många personer har betygsatt Våroffer. Och många av dem har också recenserat, det ligger massor av recensioner inlagda under boken på Storytel, vilket jag är oerhört tacksam över. Tyvärr måste man ha ett Storytel-konto för att kunna se dem.

Ni som har ett Storytelkonto och har lyssnat på Våroffer, jag blir förstås jätteglad om ni vill betygsätta boken och skriva en kort recension. Och recensionen behöver inte på något sätt vara lång, många recensioner består bara av en enda mening.

Det finns ju många andra sätt att lyssna på Våroffer på. Man kan lyssna på BookBeat, på Nextory, på Bokus play. Bland annat. Man kan köpa boken som ljudfil på Adlibris eller Bokus. Man kan låna boken som ljudfil via de bibliotek som har den.

För att ett bibliotek ska ta hem en ljudbok så måste den bli efterfrågad, tänk på det om du vill lyssna via ditt bibliotek!

Jag har konto på Storytel, därför ser jag antalet satta betyg och recensionerna.

Kan man se antalet satta betyg och recensioner även på BookBeat och Nextory om man har konto där? Ni som har konto där får gärna berätta hur det funkar!

1.800 satta betyg på Storytel, och ett snittbetyg på 3,9 på en 5-gradig skala.

Jag är oerhört tacksam!

Att bli läst eller lyssnad på som författare är ingen rättighet, inte alls. När man släpper en ny bok står man där: visserligen väldigt glad och förväntansfull men också ensam och utlämnad. Och extremt beroende av hur det ska bli.

För det är ju det det hänger på. Går inte första boken bra i en serie så vill inte förlaget ge ut en uppföljare. Att exempelvis få en bokhandel att ta in sin bok är minst sagt svårt. Minst sagt. Men där hänger det mycket på vilket förlag man har. Och vilket förlag man har är det få som kan välja.

Så därför är jag oerhört tacksam.

1.800 satta betyg på Storytel just nu!

Det är stort!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s