Det som gör mig allra mest tacksam och stolt …och känslosam förstås.

Jag har uppdaterat lite här på bloggen, bland mina olika menyer. Jag tycker alla menyer känns relevanta på min författarhemsida … men en av dem berör mig alltid så oerhört mycket varenda gång jag läser igenom den, och det är förstås menyn som heter Recensioner. Nu har jag som sagt uppdaterat den lite, och ärligt talat, om jag som författare inte blir berörd av att läsa igenom detta så vore det väl mycket, mycket märkligt.

Jag känner mig oerhört tacksam och stolt över att mina böcker faktiskt kan skapa dessa känslor hos de som läser eller lyssnar.

För den som vill läsa mina fina recensioner kolla in här:

https://mariasforfattarblogg.com/recensioner/

Någon kanske tycker det är konstigt att jag inte skriver att jag är mest stolt och tacksam över mina barn.

Att jag är tacksam, stolt och oerhört känslosam när det gäller dem är en självklarhet, och om det skulle jag kunna skriva hur mycket som helst.

Men det finns två orsaker till att jag väldigt sällan skriver om mina barn här. För det första försöker jag hålla mina inlägg så författarrelaterade som möjligt, men framförallt är det så att mina barn inte vill att jag skriver om dem. Därför skriver jag ytterst minimalt om dem, och det lilla jag skriver om dem har de förstås godkänt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s