Över 59.000 hits på bloggen!

Orsaken till att jag har lite koll på varje gång jag har fått ytterligare 1.000 hits på bloggen är för att det är ett utmärkt sätt för mig att följa min statistik. Jag kan jämföra med andra månader hur lång tid det tagit att nå ytterligare 1.000 hits, och jag kan se vilka inlägg som har ”drunknat” och blivit nästan olästa såväl som jag kan se vilka inlägg som folk har kastat sig över. För det är inte så enkelt som man kan tro att de inlägg som är mest lästa är de som är mest gillade och mest kommenterade. Det kan vara så, men det är inte nödvändigtvis så.

Sedan Våroffer släpptes har jag ju en annan statistik att följa, och det är ju antalet satta betyg på Storytel. Det är förstås extremt spännande och viktigt för mig att följa. Nyligen skrev jag ett inlägg om att boken hade 1.600 betygsättningar på Storytel… Och den stora frågan är förstås hur lång tid det tar innan Våroffer har 2.000 betygsättningar. Det dröjer säkert ett tag, men när den dagen kommer kommer jag förstås att skrika ut det här på bloggen!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s