Jag är så glad över alla mina fantastiska recensioner!

Alla mina tre böcker har fått många väldigt fina recensioner. Nu när jag jobbar väldigt intensivt med slutredigeringen av deckare nummer två, min fjärde bok, är det en perfekt sysselsättning att under en paus läsa igenom mina recensioner.

Varför?

För att det ger mig ytterligare lite kraft att orka jobba lite till!

Här nedan kommer bild och en av alla recensioner på Och allt blir återfött, min andra bok.

”Fyra unga kvinnor med olika bakgrunder som på olika sätt försöker att återerövra sina liv. Genom droger, och förtvivlan samt sökandet efter kärleken har format kvinnorna där de på något sätt försöker finna tillit och hopp till de vuxna som inte finns kvar. Tiden måste läka deras sår.. Läste den första delen och debuten Den blomstertid nu kommer och nu den fristående delen och allt blir återfött.
Denna del är så gripande och jag kan nästan ta på deras känslor, så fantastisk skriven med ett djup och smärta som kan ta andan ur en men samtidigt inge ett hopp. Beskrivningen av alla karaktärer gör det lätt att ta dem till sig och man vill så gärna skydda dem från deras smärta. Vet knappt hur jag ska kunna uttrycka mig då den är så berörande, tror att jag dog en smula av slutet. Jag säger helt enkelt LÄS böckerna för de är helt galet bra. Går inte att sluta läsa, för den är så laddad av känslor.
Maria Richardsson har en fantastisk förmåga att uttrycka sig i skrift och det blir en känslosam lässtund men ack så bra på alla vis. Tveka inte att läsa dem för de förtjänar att läsas.
Mitt betyg blir fem 🥀🥀🥀🥀🥀 av fem möjliga
Tack för jag fick läsa din bok.”

Agnetha Lundebring Jönsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s