Över 58.000 hits på bloggen!

Varje gång min blogg når ytterligare 1.000 hits gör jag ett sådant här inlägg. För mig är det viktigt att ha lite koll på statistiken, och detta gör att jag får lite extra koll. Det tar ju nämligen olika lång tid olika gånger att nå just 1.000 hits.

En sak jag har märkt av när jag kollar statistiken är att det blir fler och fler som kollar in mina inlägg, och för mig är det förstås både glädjande och viktigt. Om det hade varit tvärtom skulle jag förmodligen tappa drivkraften till att hålla bloggen igång.

Jag försöker skriva om olika saker.

Om mina böcker.

Om positiva saker som händer i mitt författarskap, om negativa saker som händer.

Just nu blir det mest fokusering på Våroffer eftersom det händer så mycket kring den, men jag försöker bryta av med andra inlägg också.

Om nya recensioner, om mina karaktärer, om hur jag bygger upp mina böcker. Jag delar med mig av egna skrivtips, och lyfter också fram andras skrivtips. Och varje månad sätter jag fokus på en ny gästbloggare.

Är det något du saknar här på min blogg?

Något du tycker jag borde sätta mer fokus på?

Kommentera i så fall detta inlägg! 🙂

***

Foton på sidan: Chatrin Carlsson, Ola Hendberg, Petronella Simonsbacka, Annica Poring, Annika Sundberg, Inger Gustavsson. Och jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s