Liten film med mig från Skrivarpodden.

Jag har sammanlagt varit på Bokmässan i Göteborg fyra gånger, alltså fyra år, varav tre som författare. Och de tre åren jag varit där som författare har jag blivit filmad av Kerstin Önnebo i Skrivarpodden.

Det har blivit som en liten rolig tradition att vara med i Skrivarpodden när jag är där.

För det första är det alltid väldigt roligt att träffa Kerstin, för det andra är det inte helt fel att som författare se hur man ser ut framför kameran (en mardröm de första gångerna, men man vänjer sig) och sedan är de här små filmerna alldeles utmärkta som marknadsföring.

Här nedan kommer ett nytt klipp, filmat på Bokmässan 2019.

Jag pratar om vad som kännetecknar mitt skrivande, och jag tycker ju att jag skriver på samma sätt oavsett vilken genre jag skriver i.

Det ska bli intressant att få höra vad ni tycker: ni som läst Den blomstertid nu kommer och/eller Och allt blir återfött, när ni har lyssnat på Våroffer.

Kanske håller ni med mig i det … eller så tycker ni inte alls att det stämmer.

Här hittar du mer klipp från Skrivarpodden: https://sv-se.facebook.com/skrivarpodden/

Och så här trevligt var det att träffa Kerstin förra året:

Foto: Petronella Simonsbacka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s