Rolig dag på SmåLit igår.

Foto: Petronella Simonsbacka

När man är med som utställare på SmåLit i Jönköping får man inte reda på VAR man ska stå förrän man kommer dit. Men upplägget är bra med kartor och mässvärdar på plats så att besökarna lätt hittar den författare de söker. Bokmässan äger rum i Stadsbibliotekets och Länsmuseets lokaler. De två tidigare åren jag varit med har jag blivit placerad på olika platser i biblioteket, men denna gång stid jag i museets lokal. Bra placering och många besökare större delen av dagen.

Och detta år hade vi utställare en egen liten lounge, vilket var supertrevligt och mycket uppskattat!

Jag kommer absolut tillbaka nästa år igen. ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s