Ny recension på Och allt blir återfött: Betyg 5 av 5!

Foto: Agnetha Lundebring Jönsson

Jag har fått en ny recension på Och allt blir återfött.

Betyg: 5 av 5!!!

Jag är så otroligt glad nu, ytterligare en läsare som älskar boken!

Helt fantastiskt!

View this post on Instagram

Och allt blir återfött Maria Richardsson Lindskogförlag Fyra unga kvinnor med olika bakgrunder som på olika sätt försöker att återerövra sina liv. Genom droger, och förtvivlan samt sökandet efter kärleken har format kvinnorna där de på något sätt försöker finna tillit och hopp till de vuxna som inte finns kvar. Tiden måste läka deras sår.. Läste den första delen och debuten Den blomstertid nu kommer och nu den fristående delen och allt blir återfött. Denna del är så gripande och jag kan nästan ta på deras känslor, så fantastisk skriven med ett djup och smärta som kan ta andan ur en men samtidigt inge ett hopp. Beskrivningen av alla karaktärer gör det lätt att ta dem till sig och man vill så gärna skydda dem från deras smärta. Vet knappt hur jag ska kunna uttrycka mig då den är så berörande, tror att jag dog en smula av slutet. Jag säger helt enkelt LÄS böckerna för de är helt galet bra. Går inte att sluta läsa, för den är så laddad av känslor. Maria Richardsson har en fantastisk förmåga att uttrycka sig i skrift och det blir en känslosam lässtund men ack så bra på alla vis. Tveka inte att läsa dem för de förtjänar att läsas. Mitt betyg blir fem 🥀🥀🥀🥀🥀 av fem möjliga Tack för jag fick läsa din bok. @maria_richardsson #ochalltbliråterfött #lindskogförlag #mariarichardsson #känslosam #hopp #förtvivlan #kärlek #djup #fullpott #fullpoängare #bokbloggare #recension #älskarböcker #serie #boktips #tacksam

A post shared by Agnetha Lundebring Jönsson (@angelundebring) on

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s