Here we go again…

Jag kände att jag äntligen hade fått ordning på tidslinjen, men nu under redigeringen när jag granskar mitt manus med mycket kritiska ögon inser jag att det kanske ändå inte var så. Det funkar som det är… men kanske kan jag öka spänningen och därmed lyfta manuset genom att ändra ordningen på vissa scener.

Det är bara det att då måste jag göra om i princip hela tidslinjen. Jag kan inte förklara varför utan att avslöja för mycket, men tro mig: Så är det.

Orkar jag ta tag i detta igen?

Är det värt det?

För mig finns det bara ett svar på detta och det är ja! Självklart kommer det att vara värt det.

4 reaktioner till “Here we go again…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s