Är jag stolt över mina böcker?

Ja.

Självklart är jag stolt över mina böcker. Det måste man få vara, och man måste också få säga att man faktiskt är det.

Att skriva en bok är ett stort projekt, jag har lagt ner mycket tid och kraft på mina böcker. Men jag har också lagt ner så mycket mer. Så många av mina egna starka känslor finns i mina böcker: så mycket sorg och förtvivlan, otillräcklighet, ilska men också all min längtan och all min kärlek.

Så ja, jag är stolt!

Det syns på dessa bilder, eller hur?

Foto: Ola Hendberg, Chatrin Carlsson, Johan Andersson.

2 reaktioner till “Är jag stolt över mina böcker?

  1. Precis som man ska vara medveten om sina svagheter så ska man vara medveten om sina styrkor tycker jag. Och det måste vara okej att prata om det. Det är tråkigt med samtal som bara är ytliga… när man börjar komma in på djupet hos människor, det är då det börjar bli intressant.
    Det är urtrist med människor som är skrytsamma, men det är inte roligt med människor som bara klankar ner på sig själva heller. Det gäller att hitta balansen. Och det är ju jättesvårt, men viktigt!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s