10 december – Skrivtips nr 10!

Maria Richardsson

Idag är det den 10 december, alltså är det nu dags för skrivtips nummer 10.

Att skriva en bok är ingenting man får till i en handvändning, särskilt inte om man har som mål dessutom att boken ska bli bra. Väldigt många av de som skriver ger upp någonstans på vägen, det är svårt att motivera sig själv till att orka lägga i en extra växel särskilt när andra kanske inte någon förståelse för det man gör. Inte då, vill säga. Inte innan du har fått till den där boken. 

Därför ska du vara extra snäll mot dig själv! Visserligen måste du vara ganska hård också – men känn dig inte besviken för att det inte går så snabbt eller smidigt som du hoppades på. Du gör så gott du kan, MER än så kan man aldrig göra. Och ibland är vi svaga. Och det får man vara. Att du…

Visa originalinlägg 109 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s