Författarevent igår i Ronneby!

Jag befinner mig på hotellet i Ronneby där jag har sovit i natt. Snart är det dags att checka ut och bege sig hem igen. Jag har aldrig varit i Ronneby förut. Det verkar vara en mysig stad med ett torg med massa små affärer runt om.

Här en detaljbild från den stora, fina granen mitt på torget.

En av affärerna i närheten är Ellens café och bokhandel och det var i den bokhandeln mitt författarevent skulle äga rum.

Här en bild på Anna Ekberg som driver Ellens.

Ni kan ju tänka er att man blir glad när man möts av detta fint skyltat på ett bokbord.

Det blev en mycket trevlig kväll, men istället för att jag skriver om hur det var så lånar jag dessa inlägg från Facebook.

***

Så här skriver Ellens café och Bokhandel:

Ännu en lyckad författarkväll på Ellens! Maria Richardsson berättade entusiasmerande om hur hon blev författare och om hur hon skapade karaktärerna Linda, Sussi, Anna och Sofie i sina böcker ”Den blomstertid nu kommer” & ”Och allt blir återfött”. I mars släpps hennes första deckare ”Våroffer” som ljudbok. Du återfinner hennes böcker på Ellens, perfekta att ge bort som julklapp till din dotter, mamma eller väninna! #författarträff #mariarichardsson #denblomstertidnukommer #ochalltbliråterfött #lindskogförlag

*

Och så här skriver Åsa, en av de som var där och lyssnade:

Hemkommen från en fantastiskt rolig författarkväll med Maria Richardsson. Jag lyssnade, fascinerades av och beundrade denna författare och åkte hem med två böcker till (den jag verkligen väntar på kommer ut i mars) och är sååå inspirerad, vill bara skriva skriva skriva. Tack för en riktigt härlig kväll Maria och Anna Ekberg / Ellens bokcafé i Ronneby

Denna bild har jag lånat från Anna Ekberg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s