Jag ska vara med på Knistad Julmässa!

Det rör på sig, som man säger. Fler och fler event av olika slag blir inbokade. Jag är jätteglad över det, det är så fantastiskt kul att få komma ut och prata om mina böcker och mitt skrivande i olika sammanhang.

Nästa event jag är inbokad på är Knistad Julmässa. Jag var med som utställare på julmässan för två år sedan, när Den blomstertid nu kommer var nysläppt. Jag kommer ihåg att det var mycket trevligt. Många spännande möten, stort intresse för boken och en rejäl dos julstämning.

I år har jag förutom Den blomstertid nu kommer också med mig Och allt blir återfött och Skriv om ditt liv.

Jag kommer inte att vara själv vid mitt bord den här gången. Nej, denna gång har vi bokat bord som Skaraborgs Författare, och jag kommer att stå vid samma bord som mina fina författarkollegor Annette Brandelid, Sara Dalengren, Petronella Simonsbacka och Karin M. Karlberg.

Det kommer bli jättekul.

Självklart skriver jag mer om detta event lite längre fram.

Välkommen till oss!

Foto: Chatrin Carlsson, Petronella Simonsbacka, Yvonne Bergman Lundin och Maria Richardsson.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s