Vill du köpa ”Skriv om ditt liv” direkt från mig?

I fredags hängde jag en del i monter F02:49, Ariton Förlags monter. Och det fanns det två anledningar till.

För det första var det boksläpp för ”Skriv om ditt liv”, en antologi om självbiografiskt skrivande där jag är en av medförfattarna.

För det andra så hade jag en egen programpunkt i montern som hette ”Våga gå för långt – Så skapar du karaktärer som känns.”

Att få chansen att prata om ett ämne i en monter på Bokmässan i Göteborg är en märklig och annorlunda upplevelse. Det var ju andra gången för mig, för två år sedan blev jag och Emma Johansson intervjuade av Björn Kohlström om att skriva för unga vuxna i SmåLits monter.

Det speciella är att du står där med din mikrofon och pratar och pratar. Du hör ljud och andra som pratar från alla håll samtidigt som du knappt hör din egen röst.
Men det är urhäftigt samtidigt! Att få vara en liten del av detta stora som Bokmässan i Göteborg faktiskt är. Och att se att det faktiskt står folk som tittar på just mig väljer att lyssna på det just jag har att säga i det läget. Hur coolt som helst!

Vill du köpa ”Skriv om ditt liv” från mig?
Boken kostar 150 kronor, med frakt tar jag just nu 200 kronor. 😀
Skriv direkt här i kommentarerna eller via fliken ”Kontakta mig.”

Fotona i inlägget är tagna av Petronella Simonsbacka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s