Mässmingel.

En hel dag på Bokmässan gick jag bara omkring och ”kollade läget” och pratade med folk. Jag lär känna fler och fler författare för varje år, det är roligt. Alltid finns det någon att prata med eller ta en kopp kaffe med! Så intressant att höra om hur mina kollegor tänker kring marknadsföring, synlighet och försäljning. Man får hela tiden nya tankar kring hur man ska göra och hur man inte ska göra.

Här några bilder på andra författare jag pratade med på mässan. Tyvärr tänker man inte på att ta bilder hela tiden, jag pratade förstås med betydligt fler. Och bilden på Peter Westberg har jag lånat från hans gästbloggsinlägg här på bloggen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s