Kör hårt om du har en dröm du vill förverkliga, annars blir det ingenting annat än bara en dröm! | Marias författarblogg

Känner mig mycket glad och smickrad över Nadjas inlägg på LoveIsBooks! ❤️

LoveIsBooks

Hejsan, Nadja här! Rubriken var inte min utan den läste jag på mariasförfattarblogg. Kolla gärna in hennes blogg här nedan 👇https://mariasforfattarblogg.com/2019/05/22/kor-hart-om-du-har-en-drom-du-vill-forverkliga-annars-blir-det-ingenting-annat-an-bara-en-drom/

Jag tyckte det var väldigt bra skrivet! För det är sant. Om du har en dröm du vill förverkliga tycker jag verkligen du ska försöka göra den verklig! Min dröm är att bli en författare! Jag hoppas verkligen att jag kommer bli det! Jag vill iallafall ge ut en bok i mitt liv. Det kommer nog vara svårt, men jag ska kämpa och kämpa tills jag klarar det!

Jag hoppas att du blev peppad till att förverkliga din dröm!

Ha det bäst!

/LoveIsBooks

Visa originalinlägg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s