Ett författarrum blir till, del 4.

Klart det är bra med en fast skrivplats, men eftersom datorn är bärbar flyttar jag mig gärna runt i huset när jag skriver, eller ut på altanen om vädret är passande för det.

Tanken med mitt skrivarrum är mest att samla alla mina grejer på ett ställe och att jag ska få inspiration av att vistas där.

Okej, jag är medveten om att man inte kan tvinga fram inspiration men man kan i alla fall underlätta för den, försöka locka fram den.

I denna hylla har jag samlat saker som inspirerar mig.

Överst till vänster ett helt fack fyllt med Den blomstertid nu kommer (gör mig glad) och i facket bredvid böcker från några andra författare som betyder något för mig.

I hyllan finns också kort och minnessaker från min releasefest och lite annat roligt material. En fin flaska bubbel och två champagneglas. (Tillfällen att fira dyker ofta upp väldigt hastigt.)

I ärlighetens namn dricker jag inte så mycket bubbel, men jag pratar desto mer om att jag VILL göra det för att fira olika milstolpar. Hittills har det mest varit prat om firande fast sådant prat kan ju också vara inspirerande. För det är verkligen kul att ha roliga tillfällen att se fram emot längre fram. Därför blir jag glad när jag ser champagneglasen.

Som sagt, det som är i min hylla är sådant som inspirerar MIG i mitt skrivande.

Vad inspirerar dig? Vad skulle du ha på dina hyllor?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s