Jag ska medverka i en antologi!

Den som följer min blogg vet att jag tidigare lagt ut ett inlägg om att jag har skrivit på tre avtal på kort tid, och alltså har tre spännande boksläpp att se fram emot i höst, förmodligen i september alla tre!

Ett av dessa gäller (som jag tidigare skrivit om) boken ”Och allt blir återfött” som är fortsättningen på ”Den blomstertid nu kommer.”

Den kommer att släppas på Lindskog Förlag precis som den första boken.

Men de andra två avtalen jag skrivit på då?

Ett av avtalen gäller boken ”Skriv om ditt liv”, en antologi som släpps på Ariton förlag, där jag är en av 11 författare som har skrivit ett kapitel var. Målgruppen för denna bok är alla som är intresserade av att skriva en självbiografi.

Vad ska man tänka på och hur ska man lägga upp det? I den här boken berättar vi hur vi har gjort, och du får tips och råd på hur du ska ta dig vidare och få din text skriven.

Att skriva självbiografiskt kan man göra på väldigt många olika sätt, och det har vi som medverkar i antologin tagit fasta på. Mitt kapitel handlar om att blogga, att även det faktiskt är ett sätt att skriva självbiografiskt. När jag startade Marias Författarblogg var tanken att allt skulle handla om enbart mitt skrivande, och att jag skulle undvika så långt det var möjligt att skriva om privata saker. Med tiden har jag dock insett att det inte riktigt var så enkelt. Eftersom det är just mina erfarenheter och tankar som ligger till grund för allt jag skriver om har bloggen blivit mer privat och mer utlämnande med tiden. Och i boken ”Skriv om ditt liv” skriver jag alltså om just detta.

Om du är nyfiken på boken ”Skriv om ditt liv” och vill veta mer, så läs inläggen här på bloggen. För givetvis kommer det mer information efterhand.

Och det tredje avtalet jag skrev på då? Vad gäller det?

Jag lovar att ni ska få info om det så fort jag får avslöja det, men det är ingen antologi och det har ingenting med ”Den blomstertid nu kommer” eller ”Och allt blir återfött” att göra. Det gäller något helt annat …

Men som sagt, håll koll på mina inlägg här på bloggen så får du veta tids nog!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s