Ett författarrum blir till, del 3.

Nu är min nya skrivplats färdig!
Skrivbordet är väldigt litet, men det ser jag inte som ett problem. Fördelen med att bara ha plats med datorn och något mer är att jag måste ha en annan plats där jag samlar alla mina papper, utskrifter och block.
Den tidigare skrivplatsen som jag delade med min man bestod av ett mycket stort skrivbord och där samlade jag så mycket anteckningar så till slut var allt en enda röra.
Därför gillar jag att skrivbordet är litet och enkelt. Och eftersom datorn är bärbar så sitter jag ju ofta i soffan och skriver ändå.
Lägg märke till de rejäla hörselskydden till vänster, de är viktiga ifall jag måste skriva när det är folk hemma.

En av de viktigaste sakerna som borde stå där bredvid datorn har jag dock missat på bilden, och därför får den vara med på en alldeles egen bild nedan, nämligen min termosmugg med kaffe. För det första känner jag mig mer motiverad när jag ser ordet författare, om man inte tar sig själv på allvar kommer ingen annan att göra det heller. Och för det andra vill jag gärna ha ganska mycket kaffe, men jag dricker så sakta att det alltid blir kallt i vanlig kopp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s