Min bok har klättrat uppåt på Akademibokhandeln i Skövde!

Jag gick in på Akademibokhandeln i Skövde, där min bok Den blomstertid nu kommer finns till försäljning. Den är placerad på stället för böcker med målgruppen Unga vuxna, och det var den även förra gången jag hälsade på den, fast denna gång var den på hyllan högst upp istället för på hyllan längst ner.

Wow! Den har alltså fått en betydligt mer attraktiv plats. Jättekul! 🙂

En tanke på “Min bok har klättrat uppåt på Akademibokhandeln i Skövde!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s