Igår startade en ny omgång av min kurs ”Att skriva en bok.”

Igår var det dags för en ny omgång av Studiefrämjandets kurs Att skriva en bok som jag är ledare för. Tiden gick fort eftersom vi kom in i intressanta diskussioner om skrivande. Plötsligt såg jag på klockan att vi hade dragit över tio minuter.

”Nu får ni gå om ni vill”, sa jag.

ALLA satt kvar och fortsatte prata!

Det måste ju ändå vara ett väldigt gott tecken! Jag ser fram emot den fortsatta kursen. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s