Att jobba aktivt med olika böcker på en gång.

Sedan min första bok blev antagen av förlag skriver jag på ett helt annat sätt. Mitt mål är ju förstås att längre fram kunna försörja mig på att skriva böcker och antingen måste man då få till en riktig bestseller eller skriva väldigt många böcker.

Helst båda förstås.

Om en av mina böcker kommer att bli en bestseller eller inte har jag ingen aning om, det beror på så många olika faktorer och många av dem kan jag inte ens påverka.

Jag koncentrerar mig på att skriva så bra böcker som möjligt. Och att försöka jobba med flera böcker på en gång.

Min debutbok Den blomstertid nu kommer släpptes på Lindskog Förlag hösten 2017, och uppföljaren till den släpps hösten 2019 på samma förlag. Det är det jag i nuläget kan säga med säkerhet, men givetvis har jag andra böcker i tankarna, andra böcker som jag kommer att försöka få utgivna.

Jag har ju min kriminalroman som börjar närma sig stadiet för att vara både färdigredigerad och färdigresearchad, och så har jag två barnböcker som jag försöker hitta lämpligt förlag till. Och för mig är det viktigt att komma igång med ett nytt projekt INNAN kriminalromanen är redo för förlag, för jag vill absolut inte ha dötid däremellan.

Så nu har jag kommit igång med nästa kriminalroman i Lena Borell-serien och det känns som om det kan bli en bra story! Och jag är väl medveten om att den första boken i Lena Borell-serien inte ens är ivägskickad till förlag än, men jag väljer att tänka positivt!

För en sak jag kan vara helt säker på är att om jag istället tänker negativt så kommer ingen mer bok bli utgiven alls! Om inte jag är positiv till mitt skrivande så kommer ingen annan att vara det heller, och det kommer inte ens kännas roligt att skriva. Och varför skulle man skriva då?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s