Fyra dagar kvar till SmåLit!

I gårkväll fixade jag med nya visitkort. Snart är det dags! 🙂

På lördag den 9 februari mellan klockan 11.00 och 17.00 är det SmåLit i Jönköping!

Jag kommer!

Kommer du?

Foto ovan: Petronella Simonsbacka, Chatrin Carlsson

Länk till SmåLit: http://www.smalit.se/bokmassa/utstallarejonkoping/

2 reaktioner till “Fyra dagar kvar till SmåLit!

  1. Jag hoppas på att kunna komma, i egenskap som både egenföretagande korrekturläsare/översättare och bokbloggare. 😀 Mina svärföräldrar bor i Huskvarna så jag tänkte köpa till mig lite egentid i böckernas värld, bästa av allt. Bara vi har fått bukt med magsjukan så, men det verkar lovande hittills och flera dagar har fortlöpt utan incidenter. 🙂 Hoppas att vi syns!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s