Att bli antagen – En lååååång process.

Ja, jag vet att det är många av er som kämpat länge och fortfarande kämpar för att få er bok utgiven. Jag har två saker att säga:

1: Jag har också varit där.

 2: Till slut hade det gått så lång tid att jag kände att nu kanske jag ändå måste inse att detta inte fungerar … Men jag fortsatte kämpa ändå, och sedan tog det bara en månad så hade jag tre olika erbjudande om utgivning.

Tänk på det!

Det gäller att fortsätta framåt, att aldrig stå helt still.

Allt man gör för att röra sig framåt kan vara ett plus.

Kolla in texten nedan, det är ett inlägg på Facebook som jag skrev för exakt tre år sedan.

***

Har fått flera frågor om hur det går med boken, om jag har skickat in till förlag än… Svaret är ja! 😃 Nu är det väntan som gäller… och den väntan kan ju bli VÄLDIGT lång… Att få svar från ett förlag tar mellan två och tre månader, och jag skickar in manuset med en veckas mellanrum. Men nu när jag har kommit så här långt så är det inte hur snabbt det går som har betydelse, inte alls… det viktiga är att boken BLIR utgiven. 😊 Jag vill tacka alla er som stöttat mig i detta projekt, era positiva kommentarer betyder sååå mycket! ❤

***

Och det gick ju faktiskt, TACK VARE ATT JAG ALDRIG GAV MIG!

5 reaktioner till “Att bli antagen – En lååååång process.

  1. Ibland måste man tänka om, ändra taktik.
   Har du haft ditt manus hos en lektör?
   Mitt manus vässades ytterligare efter att det varit hos lektör.
   Eller så behöver du kämpa lite till, kanske hitta några andra förlag att skicka till…

   Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s