Lotta Lundh kommer snart ut med bok nummer 2!

Har ni koll på vem Lotta Lundh är? Många av er som läser denna blogg har säkerligen det, och förmodligen många av er andra också. Det var hon som var min gästbloggare i juni, och sedan det första inlägget har det hänt massor!

Hon debuterade i november med Kvinnornas Hus på Tallbergs Förlag och redan den 10 januari kommer hennes bok Familjen som är den första boken i en serie som ska släppas på Lind & Co. Det är hur häftigt som helst!

Och det allra häftigaste med Familjen är att jag har fått chansen att läsa den i oredigerat tillstånd eftersom hon började skriva på den boken som sitt projekt på Skrivarlinjen, distans på Skrivarakademin där vi var klasskamrater! (Där jag samtidigt skrev på uppföljaren till Den blomstertid nu kommer som mitt projekt.)

Så här skrev Lotta idag på sin facebooksida:

Bästa julklappen damp ner i postlådan idag! Bara tre veckor kvar tills ni får läsa! Wiiiiii!

Och de två bilderna härunder är Lottas privata, som jag har tillåtelse att lägga upp. 🙂

Och här kommer handlingen i Familjen:

***

En ung kvinnas försvinnande väcker stor oro i det lilla samhället Sunne. Kriminalkommissarie Erik Ljung ansvarar för utredningen och upptäcker snart en koppling mellan den saknade kvinnan och den undre världen. Har hon försvunnit frivilligt eller har hon utsatts för ett brott?

Det är med viss tvekan som Marie och Axel låter sin 15-åriga dotter Saga gå på den årliga dansen i folkparken. När Saga sedan inte kommer hem blir föräldrarnas värsta mardröm verklighet. Ljung befarar nu att samma gärningsman ligger bakom de båda försvinnandena och att fler unga kvinnor är i fara.

***

Låter det spännande?

Det tycker jag! 🙂

***

Via länken nedan kan du läsa alla mina gästbloggares månadsinlägg i ordning, vill du bara läsa Lottas så scrolla ner till juni:

https://mariasforfattarblogg.com/mina-gastbloggare/

***

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s