Min egen författardator!

Jag har inte haft någon helt egen dator förut. Faktiskt. Jag har tyckt att det har funkat ändå. Men det har varit rätt störande förstås när jag ska sätta mig och skriva och fotbollslaget Liverpool är visningsbild och Bruce Springsteen är skärmsläckare. (Jag och min man har inte riktigt samma intressen.)

Men nu när jag äntligen har min alldeles egna författardator är det förstås bilder på min bok som är i centrum. Fattas bara annat!

En dator har bara varit en dator för mig förut. Men nu… den här datorn blir jag nog lite kär i… ❤️

2 reaktioner till “Min egen författardator!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s