Skaraborgs Bokmässa är nu över.

Nu är Skaraborgs bokmässa över. Den var ju faktiskt över redan igårkväll, men då var jag för trött för att skriva ett inlägg. Den där tröttheten som slår till efter att man varit utställare på en mässa, den slår till varenda gång. När jag är på plats på mässan känner jag inte av den, men när jag landar hemma i soffan efteråt.

Det är väl alla intryck som ska bearbetas i hjärnan helt enkelt, och tro mig, efter två dagar är det många intryck.

Man funderar över alla besökare som kom förbi vår monter: De som valde att köpa min bok, de som ställde frågor om handlingen, de som bläddrade extra länge, de som tidigare läst boken och sa att den var jättebra och att de väntade på uppföljaren. Alla dem tänker jag på idag.

Och jag tänker också på alla fantastiska författare jag träffat, på alla nya kontakter jag fått. Igår på mässan skapades också ”Skaraborgs Författarkvinnor”, en facebook-grupp där vi ska hitta varandra och samarbeta. Genast dök en massa idéer upp, nya möjligheter uppenbarade sig. Jag tror att det blir hur bra som helst! 😃

En av alla dessa nya kontakter jag fick var Annica Poring, författare till boken ”Kära Klasskamrater.”

20181028_062938.jpgSå här ser framsidan av boken ut:

20181028_070008.jpgOch så här står det på baksidan:

20181028_070105.jpgJag kände direkt att denna boken måste jag läsa, så jag köpte ett exemplar.

20181028_074024.jpgJag ser fram emot att läsa denna boken, jag kände direkt att detta var något jag bara var tvungen att göra. För Annas skull!

Anna är en av mina fyra huvudkaraktärer i ”Den blomstertid nu kommer.” Karaktären Anna är fiktiv, men det finns så oerhört många SOM henne. Som tvingas utstå mobbing, som blir neddtryckta, som förlorar sitt värde.

Så här skriver Annica: ”Framförallt handlar min historia om de destruktiva tankar och beteenden som mobbning kan ge och hur dessa kan följa en hela livet. Tills man till slut en dag konfronterar sina demoner.”

I alla karaktärer jag skriver om finns det någon del som är jag. Den delen av min karaktär Anna som är jag kommer att läsa Annicas bok.

FUCK MOBBING!

Och lycka till Annica! Jag hoppas att vi kan samarbeta kring dessa frågor på något sätt någon gång framöver!

Det behövs. Det är viktigt! Tack Annica för att du hjälper till att ge en röst åt alla Anna därute! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s