Imorgon är det exakt ett år sedan jag hade mitt boksläpp.

Imorgon är det exakt ett år sedan jag hade mitt boksläpp för Den blomstertid nu kommer. Förutom  dagen jag fick mitt utgivningsbesked så är det den häftigaste dagen hittills i mitt författarliv. Jag kommer ihåg hur jag kände mig såhär dagen innan … Hur extremt nervös jag var. Nervös, glad, förväntansfull och livrädd.

***

Tänk om ingen skulle köpa boken förutom mina närmaste vänner.

Tänk om folk skulle tycka boken var dålig.

Tänk om boken skulle bli totalsågad i recensioner.

***

Kvällen innan gjorde jag visitkort, färgade håret, målade naglarna och strök min klänning. Och jag hade inhandlat tre viktiga saker till detta mycket speciella tillfälle: Signeringshatt, signeringspenna (med refill) och hårglitterspray. Jag kände mig redo!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s