Ett år sedan ”Den blomstertid nu kommer” gick till tryck.

Igår var det exakt ett år sedan Den blomstertid nu kommer gick iväg till tryck. Det var förstås en stor händelse i mitt författarliv. Man tvingas släppa kontrollen och bara vänta och hoppas att allt kommer bli rätt.

Jag har sett bilder och videos på andra författare som får hem sin bok för första gången. De sliter upp förpackningen, skriker ut sin lycka … dansar … Jag hade nog trott att jag skulle göra något liknande, men det gjorde jag inte.

När böckerna kom hem vågade jag knappt öppna kartongen, jag kände mig rädd att saker skulle vara fel så jag kollade inte igenom boken ordentligt förrän på releasedagen, alltså precis innan jag skulle börja fixa iordning inför min releasefest.

Det är sådant jag kommer att tänka på när jag på min facebookprofil blir påmind om att det var ett år sedan Den blomstertid nu kommer gick till tryck.

 

Så här skrev jag den dagen:

”NU har boken gått iväg till tryck … Omslaget och all text som ska finnas är på plats … Jag och förlaget hade de sista diskussionerna inatt, ändringar gjordes in i det sista. Jag känner mig utmattad, lite förvirrad, nervös, förväntansfull och glad … 😃😃😃 Tror faktiskt jag får fira detta med ett glas bubbel ikväll … 🥂 (Om jag orkar, risken är väl att jag slocknar efter att jag kommit hem från jobbet idag … 😉)”

***

Här är en bild från kartongen med böcker som kom hem, och ja … det ÄR en otrolig upplevelse att gå igenom den nytryckta boken för första gången! När man väl har samlat tillräckligt med mod för att göra det … 🙂

20170919_153641

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s