Känslor för mina karaktärer.

Det händer mig då och då att folk frågar mig vilken av mina huvudkaraktärer som ligger mig närmast om hjärtat. Det är en fråga som för mig är lika omöjlig att svara på som ”Vilken av dina barn tycker du mest om?”

Själv tycker jag det är oerhört intressant att fråga mina läsare vilken av mina karaktärer som de fastnade mest för. Det glädjer mig att höra att alla fyra tjejer är någons favorit.

Själv hyser jag oerhört starka känslor för min karaktär Lasse, trots alla hans brister. Så mycket att jag ville ge mina läsare en chans att verkligen få lära känna honom på djupet. Därför har han en betydligt större roll i uppföljaren. Jag har förstått att en hel del av mina läsare är upprörda över Lasses agerande. Bra. Jag förstår det. Det är klart det är upprörande.

Fast i uppföljaren får ni mycket mer av honom … Vad kommer ni tycka nu? Det ärliga svaret från min sida är att jag har verkligen ingen aning om det, men jag väntar på era reaktioner med spänning!

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s