Utbildningsintyget från Skrivarakademin har kommit!

20180617_100814Nu har utbildningsintyget kommit hem.

Utan tvekan den roligaste och mest givande utbildning jag gått!

Åh, vad synd att det inte var ett år till!

20180617_100922.jpgDrömmer du om att bli författare?

Om ditt stora intresse är att skriva och du vill testa på att skriva inom olika genrer och på olika sätt så är detta en kanonutbildning! 😃

2 reaktioner till “Utbildningsintyget från Skrivarakademin har kommit!

    1. Absolut. Jätteroliga ämnen allihop. Jag vill gärna skriva inom olika genrer, och här fick jag chansen att prova på och känna efter hur det kändes. För det handlar mycket om hur det känns att skriva. Jag märkte att fantasy inte är min grej, och det visste jag väl innan också, men det var ändå kul att testa. Nu har jag betydligt mer förståelse för hur en sådan roman är uppbyggd. Jag märkte att jag gillade att skriva thriller/deckare vilket jag inte visste innan … och jag gillade att skriva skräck … det stora problemet var bara att det blev lite för otäckt … haha …

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s