5 snabba frågor till mig på My Sweetest Punch facebooksida!

Roligt när man får vara med på en liten intervju på My Sweetest Punch facebooksida!
Maria 025
5 snabba med Maria Richardsson, författare. Maria har skrivit flera texter till våra nya låtar. Bl a ”To Someone Called My Father”, ”They Tell Me” och ”Shady Lady”.

Vad lyssnar du på just nu?
Lasse Winnerbäck

Ett favoritalbum?
Duran Duran – Arena

Favoritlåt med MSP?
Som textförfattare är jag inte så van vid att höra mina egna texter spelas live, så självklart måste jag säga ”They tell me” och ”To someone called my father”. Annars tycker jag bäst om ”God, don´t leave me here” och ”At Stake”. Och så gillar jag ”There´s still” och ”Keep on walking” väldigt mycket!

Favorittext du skrivit?
Jag har flera favorittexter. En bra text ska beröra, den ska kännas. Och jag tycker att både ”They tell me” och ”To someone called my father” gör det, fast på väldigt olika sätt, därför är de två av mina favoriter.

Du är ju författare. Vilken författare inspirerar dig?
Jonas Gardell. Han kan beskriva saker som ingen annan.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s