Klart jag ska ha en boktrailer (Del 3)

Jag har materialet klart. Och tanken om hur det ska bli. Men min klippare är tuff att förhandla med. Han tycker verkligen inte som jag i alla lägen … Förhandlingar pågår, och ska jag ha trailern gjord måste jag anpassa mig efter hans sätt att jobba. Han jobbar extremt snabbt och koncentrerat, inte alls som jag som vill fundera över saker och ting. Nåja, detta är hursomhelst väldigt spännande. Och jag kanske ska nämna att klipparen är min elvaårige son …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s