Ibland kan det som inte är roligt bli roligt ändå.

Idag har jag skrivit en annorlunda scen i min uppföljare. Annorlunda av två anledningar. För det första tyckte jag den blev väldigt rolig (och min bok är ju inte direkt någon lättsam feelgood) och för det andra skrev jag om PMS. Väldigt många kvinnor lider av PMS och jag vet att det sannerligen i vissa lägen inte är något att skoja om, men ändå gjorde jag just det. Och tyckte det blev vansinnigt kul dessutom.

Och jo, jag vet vad jag pratar om. Och så twistade jag till det hela.

Jag behöver inte någon terapi. Finns inget behov av det alls sedan jag började skriva böcker … 😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s