All in!

GLAD PÅSK TILL ER ALLA!❤20180330_115017Det här inlägget handlar om två saker. För det första vill jag önska alla mina läsare en GLAD PÅSK!

För det andra tänkte jag prata om det här att göra reklam för sin bok. Jag är ingen försäljartyp, absolut inte! Jag tycker det är jobbigt att framhäva mig själv. Ändå placerar jag ett gäng med kycklingar (som inte alls har något med bokens handling att göra) runt min bok och tar ett kort och lägger ut på bloggen.

Varför gör jag då så? Är det verkligen så att jag tar ALLA möjligheter att göra reklam för den där boken?

Svaret är nog ja … Min dröm var att bli författare, och det blev jag. Min dröm nu är att kunna leva på mitt författarskap, i alla fall att tjäna såpass mycket att jag nästan kan leva på det.

Well, det är en dröm som ligger lååååååångt fram i tiden. Vad gör jag då i nuläget för att komma dit?

Jo, jag skriver mer förstås. Jag håller på och redigerar uppföljaren till ”Den blomstertid nu kommer”, jag har skickat min färdiga barnbok till förlag och jag håller på med en deckare, och jag skriver låttexter och dikter. Och en hel del annat.

Men det som är allra viktigast i nuläget är trots allt att försöka få nya läsare att hitta till ”Den blomstertid nu kommer.” Jag kan inte bara luta mig tillbaka och vänta och förlita mig helt på förlaget. Det är ett samarbete. Jag måste göra allt JAG kan!

Jag är otroligt GLAD, faktiskt överväldigad, över alla mina fina omdömen jag har fått från alla dessa som hittills har läst boken. Och just det, att jag får så BRA omdömen får mig att inse att den här boken borde få större spridning. Den BORDE kunna sälja VÄLDIGT bra, men då är naturligtvis förutsättningen att folk hittar till boken, att de vet om att den finns.

Det är därför jag tar sådana här bilder på min bok i tid och otid, för att sprida vetskapen om att den finns även till de som bor i helt andra delar av landet och inte alls har någon aning om vem jag är eller att min bok finns.

Och det är klart att kycklingarna har med boken att göra … Det går alltid att hitta kopplingar om man vill! Kycklingarna symboliserar påsken. Påsken symboliserar våren. På våren börjar blommorna komma. Blommorna börjar komma = Den blomstertid nu kommer! Hahaha … 😉

Påskkram på er! ❤

En tanke på “All in!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s