En bild av lycka!

20180211_100637Om man tänker sig en bild av lycka så ser man framför sig ögon som glittrar av glädje och en mun som nästan går från ena örat till det andra … men så här kan en bild av lycka se ut också. Bilden är tagen på SmåLit i Jönköping, och jag signerar en bok till en ny läsare. Är man nybliven författare och äntligen får signera och sälja böcker, då är det här en bild av lycka … även om det inte syns. Man måste ju koncentrera sig när man skriver, leendet kom säkert efteråt! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s