Intervjuad av Skrivarpodden!

Skrivarpodden

Intervju med Skrivarpodden

När jag var på Bokmässan i Göteborg blev jag intervjuad av Kerstin Önnebo i Skrivarpodden.  Att bli intervjuad för en tidning är ju en sak, där tycker jag att jag nu känner mig ganska van och avslappnad … men att bli FILMAD samtidigt det var en helt ny upplevelse. Jag kände mig inte direkt avslappnad om man uttrycker sig så! Herregud, vad nervös jag var.

Jag har fortfarande svårt att se mig själv när jag pratar, tycker att jag SER väldigt konstig ut och LÅTER väldigt konstigt. Men jag antar att det är en vanesak det med. Kerstin själv är väldigt lugn och trevlig vilket naturligtvis underlättar.

I denna intervju berättar jag om mitt förhållande till mina karaktärer.

Att vara författare handlar om mycket mer än att bara skriva, att marknadsföra sina böcker är ett måste. Och Kerstin Önnebo har vunnit pris för bästa skrivrelaterade podcast 2017 för just Skrivarpodden, så den här intervjun är naturligtvis bra reklam för min bok!

Har man gett sig in i leken så får man leken tåla!

Skrivarpoddens blogg hittar du på

http://www.skrivarpodden.se

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s