Mitt nya liv

20170906_074808Denna vecka är andra veckan på min utbildning. Jag har tagit tjänstledigt från mitt arbete som måltidsbiträde för att studera ett läsår. Jag läser ”Skrivarlinjen, heltidsutbildning på distans” på Skrivarakademin. Det känns helt fantastiskt att få ägna sig åt detta, men det är samtidigt väldigt intensivt. En stor del av utbildningen kommer innebära att ge respons på de andra deltagarnas texter. Det känns mycket utvecklande. Alla deltagare skriver väldigt bra, men på väldigt olika sätt. Det är intressant … och det får mig att reflektera över mitt eget sätt att skriva också. Det känns lättare att se på sitt eget skrivande utifrån nu, med andra ögon. När man får höra andras respons på sitt eget sätt att skriva, och ställer det mot alla de andras sätt att skriva så blir det på något sätt en aha-upplevelse. Mycket intressant! 😃

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s