Det viktigaste är att aldrig ge upp

COo1ytnUEAELkmr

Det är inte alls som jag förväntade mig, Vägen hit har varit lång och mödosam. Stundtals väldigt krokig. Jag trodde till att börja med att bara jag lyckades få färdigt boken så skulle det andra rulla på automatiskt. Så var det inte. Så var det verkligen inte. Att skriva färdigt boken visade sig bara vara den första delen av resan. Vissa gånger hade det varit lättast att ge upp men idag är jag verkligen oerhört glad att jag aldrig gjorde det…

2 reaktioner på ”Det viktigaste är att aldrig ge upp

  1. Jag är mycket imponerad och inspirerad just av att du stått pall för motgångarna, lärt dig av dem och kämpat på. Just därför är din debut i höst så oerhört välförtjänt! Det finns ju någon slags bild av att en författare går in i ett flow och kommer ut med 200 perfekta boksidor – som på sin höjd behöver korrekturläsas… Det är väl allas önskedröm att det vore så, men i verkligheten är det mycket svårare och mer av ett handverk att få ihop trådarna i en engagerande handling.

    Gilla

    • Absolut. Det handlar om så oerhört mycket mer än att bara skriva en bra story. För det första får man inte ha bråttom, för det kan dröja väldigt lång tid att bli antagen OM man blir antagen… Man måste vara beredd på kritik, och beredd på att ta åt sig av kritiken. Man måste ha ett oerhört tålamod, och det handlar om tajming, att hitta rätt person på rätt förlag vid rätt tidpunkt…

      Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s