Min föreläsning på Rådhuscaféet i Skövde.

Igår och idag är det bokbytardagar på Rådhuscaféet i Skövde. Tanken är att den som har en eller flera böcker man vill byta bort kan ta med dem och lämna, samtidigt som man kan ta med sig en annan bok hem.

I samband med bokbytardagarna anordnas det också författarföreläsningar, och igår klockan 15 var det jag som som var där och berättade om mitt skrivande och mina böcker.

Bilden är tagen av Eva-Lisa Svensson och inlägget är från hennes Instagramflöde.

De som var på plats för att lyssna på mig var människor jag inte kände sedan tidigare, och det gjorde förstås det hela extra spännande.

Det ställdes en del frågor under tiden (det är jättekul, jag älskar att få frågor, det är ju ett tecken på att de som är där blir engagerade i det jag pratar om tänker jag) och jag fick även sälja och signera några böcker efteråt.

Eftersom föreläsningen var i Skövde satte jag lite extra fokus på just det faktum att Lena Borell-serien utspelar sig i Skövde och jag berättade om hur jag har jobbat med miljöbeskrivningarna i böckerna.

När jag är ute såhär känner jag en stor tacksamhet. På ett sätt känns det faktiskt fortfarande helt otroligt att jag faktiskt har kommit ut med fem böcker som alla har fina betyg och recensioner och som blir både lästa och lyssnade på. Att jag idag kan kalla mig författare.

Och föreläsningen ledde till att det nu finns ytterligare några personer runt Skövde som är på gång att läsa mina böcker. Det är urhäftigt!

Efter föreläsningen blev jag kvar med Jennifer Harrysson, restaurangchef på Rådhuscaféet och ansvarig för bokbytardagarna, samt Eva-Lisa Svensson, som hade hållit en föreläsning om bookcrossing tidigare under dagen. Eva-Lisa är också den som är initiativtagare till bokbytarhyllan som finns på Rådhuset.

Det var den perfekta nedvarvningen efteråt med lite eftersnack i Rådhuscaféets mysiga lokaler.

Här en bild från det:

Idag är det dags för dag två av bokbytardagarna på Rådhuset, och är du nyfiken på vad bookcrossing innebär finns det en ny chans att lyssna på Eva-Lisa när hon berättar om det idag klockan 14. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s