Nu över 100.000 hits på bloggen!!!

Grattis till min lilla blogg som nu har nått 100.000 hits!

Jag startade min blogg för fem år sedan, strax innan boksläppet av min debutbok.

I början skrev jag små trevande inlägg om hur mycket jag längtade till boksläppet, men med tiden insåg jag att bloggen var det perfekta stället att samla allt som rörde mitt författarskap. Från början var det just bara en blogg, men det var ju enkelt gjort att göra om det till en hemsida. Namnet Marias Författarblogg fick vara kvar, trots att sidan blev en hemsida, eftersom jag inte ville förlora dem som då hade hittat till bloggen.

2018 började jag med gästbloggare på Marias Författarblogg och sedan dess har jag haft en ny gästbloggare varje månad. (Några har gästbloggat fler gånger.)

Jag märkte att bloggen är fantastisk att ha som en slags almanacka, genom att använda sökfunktionen är det lätt att kolla upp tidigare saker jag skrivit om för att få det rätt.

Jag skriver om ALLT som rör mitt författarskap. Från början visste jag ingenting om vad det innebär att vara författare, nu efter fem år, vet jag massor, men ändå lär man ju sig nya saker hela tiden. Ett författarskap utvecklas ständigt, och det går upp och ner och ner och upp mest hela tiden, och just det försöker jag att blogga om.

2019 deltog jag i antologin ”Skriv om ditt liv” (Ariton Förlag.) I den boken har elva olika författare skrivit var sitt kapitel om att blogga självbiografiskt på olika sätt. Mitt kapitel handlade då just om att blogga självbiografiskt.

Jag försöker ha lite koll på statistiken på bloggen, brukar kolla en gång i veckan ungefär hur det har gått, hur många som har läst mina inlägg och vilka av mina gamla inlägg som återigen har blivit lästa på bloggen.

Jag har en funktion som heter bloggstatistik på bloggen, och från att ha stått på siffran 1 dag 1 har jag kunna se den där siffran höjas lite för varje vecka som går.

Nu har den siffran passerat 100.000, vilket jag antar motsvarar 100.000 visningar!

Coolt!

Grattis bloggen, ikväll blir det ett litet glas bubbel för dig! ❤️

Foto: Chatrin Carlsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s