Jag vill inte fastna i deckarfacket

Mina två första böcker är för målgruppen unga vuxna, och de tre böckerna efter det är kriminalromaner, och jag har märkt att många tar för givet att jag vill stanna i deckarfacket. Att man tror det är i och för sig inte konstigt, särskilt inte med tanke på att min nästa bok också blir en deckare.

Men jag vill inte fastna i ett fack. Jag vill skriva böcker i olika genrer.

Visst är jag deckarförfattare, men inte bara deckarförfattare.

För egen del tycker jag nog att det som kännetecknar alla mina böcker är att de alla är relationsromaner, så vill man genrebestämma mig så vill jag hellre fokusera på det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s