För ett år sedan var jag en av de nominerade i Storytel Awards

Idag är det sista dagen att rösta i årets Storytel Awards, det stora ljudbokspriset. De ljudböcker i varje kategori som sedan fått flest röster går vidare till finalen, och finalen avgörs av en jury. Att bli nominerad i någon av kategorierna i Storytel Awards är förstås makalöst stort för en författare, och den här veckan har jag sett massor av bilder på lyckliga nominerade författare som fiskar efter röster i sociala medier.

Förra året var jag en av dem, så jag vet känslan!

Förra året var jag alltså en av dem som lade ut inlägg efter inlägg om hur glad jag var att vara nominerad, och hur gärna jag ville att folk skulle rösta på mig. Eller rättare sagt rösta på min bok. Och boken ifråga var Den blomstertid nu kommer, min debutbok som gavs ut som pappersbok 2017 på Lindskog Förlag, men nomineringen gällde ljudboken som utgavs av Word Audio Publishing 2020.

Min bok var tyvärr inte en av dem som tog sig vidare till finalen, men bara det att bli nominerad till det här priset kändes megastort, fortfarande är det en av de största sakerna som hänt mig som författare och jag är jätteglad att jag fick vara med om detta.

Den blomstertid nu kommer är suveränt inläst av Malin Molin och var nominerad i kategori Ungdom.

*

I år finns det en hel del riktigt bra och intressanta böcker i de olika kategorierna. Jag ska gå in och rösta ikväll, en av de böckerna som kommer få min röst är denna som är nominerad i kategori fakta:

Hon hette Esmeralda – Ljudbok & E-bok – Minna Tunberger, Melinda Jacobs – Storytel

En oerhört viktig bok! En bok om ett fall som vi nog alla känner till. Boken om Esmeralda. Det är en oerhört upprörande bok om något som egentligen ALDRIG skulle kunnat hända … Melinda Jacobs var Esmeraldas familjehemsmamma, och hon blev utsedd till årets kvinna 2021, en titel som hon verkligen förtjänar.

Varför? Lyssna på boken så får du veta!

Om du vill kolla in vilka de olika böckerna i de olika kategorierna är så finns länken här: Storytel Awards – Storytel Awards Sweden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s