Drömmen om ett riktigt boksläpp

Självklart vill jag ha ett riktigt boksläpp när Fallet Nathalie släpps i mars, och med riktigt boksläpp menar jag ett fysiskt boksläpp. Ett boksläpp där alla som är nyfikna på mina böcker får komma, där vi dricker bubbel och firar den nya boken samtidigt som jag signerar och läser ur boken.

I nulägen är det väldigt oklart om det kommer att bli så, men jag hoppas!

Visst kan man ha ett digitalt boksläpp, och visst är det roligare än att inte ha någonting alls, men det är något helt annat än ett fysiskt boksläpp.

Jag har släppt fyra böcker. När det gäller de första två hade jag alldeles fantastiska boksläpp-event. När tredje boken släpptes hade Covid 19-problemen börjat och då blev boksläppet inställt, och när fjärde boken släpptes hade jag ett digitalt boksläpp. Och snart kommer bok nr fem och vi får se vad som händer.

Jag har tagit tredje sprutan, och hoppas att alla ni som kan vaccinera sig gör det!

Tillsammans håller vi tummarna för att vi snart kan börja leva lite mer som vanligt igen! 🙂

Under tiden minns jag de två tidigare släppen som ägde rum på Skövde Stadsbibliotek, visst är det fina bilder? Jag är väldigt glad att ha de här bilderna att se på nu.

Foto: Rune Lindström, Ola Hendberg och Chatrin Carlsson.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s