Så lyckades jag skapa tid för att få min debutbok skriven.

Sedan jag släppte min debutbok Den blomstertid nu kommer 2017 så har jag blivit intervjuad en hel del i många olika sammanhang. Ibland får jag frågor som känns speciella för just den intervjun, men vissa frågor återkommer hela tiden, och en av de frågorna som återkommer mest är HUR jag fick debutboken skriven. Att frågan ständigt återkommer är egentligen inte så konstigt, för alla (i alla fall de flesta) av de som drömmer om att skriva en bok (och det är väldigt många) vill ofta veta just detta.

För hur gör man när man inte har den tiden som krävs?

Mitt svar är att man får se till att skapa sig tid helt enkelt.

Foto: Chatrin Carlsson

Problemet många gör (jag var själv en av dem under väldigt många år) är att man väntar på att det ska bli bättre tider, att man ska få mer tid längre fram. Om det är så att man vet att man kommer få mer tid för att skriva längre fram i tiden kan idén vara bra, men är det inte så är det lika bra att ta tag i saken med en gång!

Hur gör man då för att skapa tid?

Här kan du läsa mitt inlägg på Debutantbloggen, publicerat på julafton 2017.

Så här gjorde jag! 🙂

https://debutantbloggen.wordpress.com/2017/12/24/gastbloggare-maria-richardsson/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s