I helgen hittar du mig och mina böcker på torget i Skövde igen!

Japp, så är det.

Den som är ute efter signerade böcker i julklapp och befinner sig i närheten av Skövde under lördagen eller söndagen är välkommen till en av de röda bodarna mitt på torget där jag befinner mig med mina Skövde-deckare och relationsromaner. Denna gång delar jag bod med Jan-Erik Ullström, Skövdebo och författare med omfattande utgivning.

I hans utgivning finns böcker för både barn och vuxna i varierande genrer, eller vad sägs om fantasy, sagobok, thriller och feelgood?

Du hittar all info om honom här: https://www.janerikullstrom.com/bio

Så varmt välkommen till oss i helgen! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s